Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині лікарям вдалося врятувати життя чоловіка, який став жертвою металевої брами. Чоловік проштрикнув ногу та провисів у такому положенні півтори години.

У Львові 3 серпня стався випадок, який загрожував постраждалому чоловікові втратою кінцівки. Повертаючись додому напідпитку, чоловік, який забув вдома ключі від металевої брами, вирішив перелізти через залізний паркан, аби не будити своїх рідних.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

32-річний Юрій не розрахував відстань між штирями огорожі та наштрикнувся на них ногою. Штир увійшов у кінцівку вище коліна та зачепив стегнову артерію. Чоловік завис на брамі вниз головою та почав кликати на допомогу. Крики почула сестра постраждалого та викликала рятувальників.

Прибувши на міце, рятувальна бригада по телефону порадилась з лікарями, що робити у такій ситуації. Запобігаючи значній крововтраті, рятувальники вирізали шматок брами та у такому вигляді доставили потерпілого у лікарню.

В операційній працювали хірурги Берта Білявська, Данило Федорів та Олег Зубенко.Протягом 5 годин вони рятували ногу чоловіка.

Лікарі зупинили кровотечу та імплантували у пошкоджену артерію підшкірну вену.

Постраждалий провів у реанімації Львівської обласної клінічної лікарні три тижні. Він перебував на штучній вентиляції легень через гіпоксію мозку. Лікарі висловлюють припущення, що гіпоксія виникла через те, що молодик висіввниз головою протягом довгого часу.

24 серпня Юрія перевели з реанімації у 1 хірургічне відділення, де він тепер заново вчиться ходити.

Нагадаємо, що у Харківській області недбалість лікарів призвела до смерті пацієнта

Як повідомляв портал Знай.ua, в четвер, 22 серпня, в Дарницькому районі Києва сталася жахлива ДТП за участю тещі відомого шоумена Сергія Притули.

Також Знай.ua писав про те, що у Бердянську пацієнт випав з вікна лікарні, рідні шоковані, чоловік йшов на поправку.