Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нові проектні норми будуть введені для інженерів житлових будинків. Проектант буде зобов'язаний спланувати ліфт у новобудові, яка складатиме від чотирьох поверхів.Раніше ліфт будували у будинках з п'ятьма і більше поверхами.

На своїй сторінці у Фейсбук заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе уточнив, що нові стандарти будівництва будуть введені з 1 грудня 2019 року.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також, при плануванні трьохповерхового будинку рекомендують облаштовувати новобудову ліфтом.

Кожен новий ліфт, який буде побудовано з початком зи цього року, їх обладнання, розміщення машинного та блочного приміщень та сходів між цими приміщеннями мають бути створені згідно з відповідними стандартами.

Нагадаємо, що наступного року над вулицею Кривоноса у Львові височітиме новий пішохідний міст.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові на Нивах залишать лише 4 поверхи від 12- поверхового будинку

Також Знай.ua писав про те, що у Львові мешканців нового будинку знов ошукав скандальний забудовник