Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Виконавчий директор НАК Нафтогаз Юрій Вітренко у своєму інтерв'ю зміг шокувати багатьох львів'ян, які користуються пільгами при оплаті комунальних послуг.

Справа в тому, що літня знижка на послуги з газопостачання не розрахована на отримувачів субсидій. Адже зараз у Львові розраховано 188,63 грн за тисячу кубометрів, а розподіл – 849,72 грн за кубометр.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ті, хто отримує субсидії, й далі будуть отримувати субсидії. І цей "Газовий запас" розрахований, очевидно, не на них", – пояснив Юрій Вітренко.

Також він уточнив, що платоспроможні споживачі, що купили влітку газ, отримують знижку, якою зможуть скористатися взимку.

Нагадаємо, що абонплату призначили на все, крім газу та електроенергії. Для цих послг діє інший закон.

Як повідомляв портал Знай.ua, укласти договір з постачальником послуг можна як індивідуальний, так і колективний

Також Знай.ua писав про те, що "Газовий запас" насправді передбачає купівлю блакитного палива по зниженій ціні тим українцям, які не отримують субсидії та інші пільги на опалут компослуг.