Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Завідувач кафедри львівського одного з львівських університетів постійно вимагав хабарі зі студентів за позитивні оцінки.

Остання сума, яку він зміг потримати в руках, склала 6 тисяч гривень.

Як стало відомо, у середу, 21 серпня, співробітники правоохоронних органів затримали завідувача кафедри одного з львівських вишів одразу після отримання неправомірної вигоди у сумі 6 тисяч гривень. Викладач вимагав хабар від студента, який намагався скласти комісійну екзаменаційно-залікову сесію та захистити практику.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Після обшуку робочого кабінету поліція вилучила іще 8900 гривень та 850 доларів США.

У поліції підозрюють, що викладач регулярно вимагав хабарі зі студентів та не законно збагачувався за їх рахунок.

Хабарника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі йому офіційно оголосять підозру у скоєнні злочину.

Нагадаємо, що на Львівщині продовжують фіксувати спроби хабарництва для перетину кордону.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові затримали викладача ВУЗу за отримання хабара

Також Знай.ua писав про те, що начальник Івано-Франківської митниці виявився злісним корупціонером