Знову на Львівщині відкрито провадження про хабарництво. І цього разу на лаві підсудних опинився співробітник правоохоронних органів.

Як повідомила прес-служба прокуратури Львівської області, у січні цього року слідчий Червоноградського відділу поліції отримав хабара в сумі майже 12 тис. доларів США, прикриваючи місцеву мешканку. Жінка розповсюджувала наркотичні засоби.

Прокуратура Львівської області звернулась до суду з обвинувальним актом про кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст.368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за невчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії, з використанням наданої їй влади чи службового становища, у великому розмірі, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Тепер вже колишньому слідчому Червоноградського відділу поліції загрожує позбавлення волі на строк до 10 років та конфіскація майна.

Нагадаємо, що в Одесі працівник правоохороних органів вирішив взяти хабар в розмірі 1400 доларів з власниці борделів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що багатомільярдні злочинні потоки направляються та контролюються групою осіб з числа керівників держорганів та спецслужб під “дахом” нардепа від БПП Олександра Грановського

Також Знай.ua писав, що колишній віце-президент ФІФА та керівник Конфедерації футболу Океанії Девід Чунг був відсторонений на 6,5 років від футболу через фінансові махінації, повідомляє AP News.