Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові у справі про хабарництво фігурує завідувач кафедри одного з вишів міста. Йому закидають підозру у систематичному взятті хабарів зі студентів навчального закладу.

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області, слідчі головного управління Нацполіції Львівської області за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону затримали завідувача кафедри відомого ВУЗу Львова.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Правоохоронці спіймали хабарника на гарячому: затримання відбулось одразу після отримання викладачем від студента неправомірної вигоди у вигляді 6 тисяч гривень. Як вияснила поліція, саме стільки коштувала позитивна оцінка за комісійну екзаменаційно - залікової сесію та захист практики.

Корупціонера затримали сьогодні, 21 серпня. Також правоохоронці провели обшук робочого кабінету та вилучили 8900 гривень та 850 доларів США.

Злочинцю готуються оголосити підозру про хабарництво.

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що експрезидента України бачили відразу ж після прибуття чартерним рейсом в місцевому аеропорту "Вігра"

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський внесе у Верховну Раду законопроекти, які передбачають для викривачів корупції винагороду до 10% від суми відшкодованих державі збитків або отриманого хабара

Також Знай.ua писав про те, що на Вінниччині в центрі зайнятості розтратили понад півмільйона гривень.