Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомлялося раніше, у селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в ділянці гомілково-ступеневого суглобу. Дівчинку у важкому стані доправили до реанімаційного відділення Турської центральної районної лікарні.

Головний лікар Турківської лікарні повідомив, що вчора, 21 серпня, 12-річну дівчинку привезли у вкрай важкому стані. Медики стабілізували потерпілу та близько 20:00 скерували реанемобілем до Чорнобильської лікарні у Львів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також лікар розповів, що дівчинка була вкушена по дорозі до магазину. На її шляху стоїть закинута будово, тож, ймовірно там і кубляться гадюки.

Нагадаємо, що у департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА розповіли, як розпізнати і які перші симптоми отруєння кавуном.

Як повідомляв портал Знай.ua, американські вчені попереджають, що речовини, які включені до складу антипригарного покриття сковорідок, можуть спровокувати розвиток дуже серйозних захворювань, зокрема цукрового діабету.

Також Знай.ua писав про те, що у Департаменті з питань цивільного захисту населення Львова повідомили про два чергових випадки отруйних укусів.