Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нещодавно на Львівщині у лісі заблукав чоловік. Його шукали протягом п'яти днів.

16 серпня поблизу села Верхні Гаї у Дрогобицькому районі Львівської області зник 49-річний чоловік. Його родичі одразу повідомили првоохоронні органи про зникнення, а в поліції відкрили кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На пошуки чоловіка було залучено місцевих рятувальників та військових. Також у виявленні місця перебування зниклого брали участь лісники та небайдужі громадяни, односельці.

Всі спроби виявилися марними, аж поки сьогодні, 21 серпня, на зниклулюдину не натрапили грибники в лісі неподалік села Уличне, що за 12 км від місця зникнення.

"Тихі" мисливці провели чоловіка на залізничну станцію у селі Верхні Гаї. Та викликали відповідні служби. На місце одразу прибули поліцейські та лікарі, які оглянули його і надали медичну допомогу.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині чоловік викрав зведеного брата і відвіз його в невідомому напрямку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі 13-ти річний Руслан Чорний втік з обласної дитячої лікарні. Зараз про його місце знаходження нічого не відомо.

Також Знай.ua писав про те, що під Києвом шукають двох зниклих жінок, котрі не доїхали до столиці декілька десятків кілометрів.