Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На одному з підприємств Львівщині стався трагічний випадок: чоловіка вбило деревно-стружковою плитою.

У Відділі комунікації Львівської області повідомили, що на Львівщині під час робочого процесу на 24-річного чоловіка впала деревно-стружкова плита. Чоловік отримав травми, не сумісні з життям та одразу помер.

Страшна смерть сталася у вівторок, 20 серпня, близько 20-ї години на одному з підприємств у місті Дрогобич.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наразі правоохоронні органи з'ясовують всі обставини події. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до 7 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Тіло загиблого доправили на судмедекспертизу.

Нагадаємо, що халатне ставлення до роботи лікаря жіночої консультації №9, ледь не коштувала одеситці життя. Пацієнтку госпіталізували з кровотечею, а потім виявили пухлину.

Як повідомляв портал Знай.ua, під час спорудження вигрібної ями на території хлібзаводу під завалом грунту опинився 46-річний місцевий житель.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі сусіди на лавочці знайшли мертвого чоловіка. Страшна знахідка шокувала весь будинок.