Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ввечері 19 серпня гарячу лінію поліції Львівщини стривожив анонімний дзвінок про замінування залізничної станції.

Повідомлення про замінування надійшло 19 серпня о 23:50. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Дзвінок попереджував про замінування залізничної станції "Дрогобич". Особистих вимог висунуто не було.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На місце ймовірного замінування виїхали працівники підрозділів сил цивільного захисту області.

"У вівторок, 20 серпня, в 2:36 планові заходи завершено, вибухового пристрою не виявлено. Евакуація не проводилася. оскільки приміщення вокзалу в даний час було закрито у зв'язку з відсутністю руху поїздів по станції" - розповіли у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, що невідомі повідомили про наявність вибухівки у всіх залізничних вокзалах Києва

Як повідомляв портал Знай.ua, небайдужий житель Львова Вячеслав Семененко опублікував у мережі Фейсбук фотографії мосту на вулиці Стрийській у Львові.

Також Знай.ua писав про те, що в одеській будівлі на вулиці Велика Арнаутська, 15 шукають бомбу.