Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині палають гектари сухої трави.

Львівські вогнебоці боролися зі стихією,- боронили від загоряння місцевий ліс.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області, до рятувальників надійшло повідомлення про вогонь, який поширювався біля лісу у селі Товарна Старосамбірського району на відкритій території. Виклик надійшов від місцевих жителів, що побачили полум'я у полі, о 17:47 12 серпня.

За місцем виклику було відправлено пожежне відділення п'ятдесят сьомий Державного пожежно-рятувального поста і відділення Місцевої пожежної команди с. Комаровичі. Горіла суха стерня.

Вогнеборці локалізували пожежу о 18:46. Повністю приборкати вогонь вдалося о 18:59. Вигоріло вщент 300 квадратних метрів поля.

Нагадаємо, що у Вишневому під Києвом маршрутка згоріла дотла.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології оголосив попередження про пожежну небезпеку.

Також Знай.ua писав про те, що Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомив, що 11 серпня у селі Волиця Жовківського району згорів житловий будинок.