Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині хтось навмисно обпік підлітка.

Як стало відомо, у лікарню потрапив 11-річний мешканець міста Червоноград на Львівщині. У постраждалого діагностовано опіки тіла. Медики повідомили про інцедент у Сокальське відділення поліції 11 серпня близько 23.30.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Правоохоронці вияснили, що дитина травмувалася на території приватної новобудови в одному з сіл Сокальського району.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі ведеться досудове розслідування, спеціалісти проводять експертизи.

Дана стаття передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи терміном до двохсот годин або до одного року виправних робіт.

Нагадаємо, що до рятувальників надійшло повідомлення про вогонь, який поширювався біля лісу у селі Товарна Старосамбірського району на відкритій території.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з будинків Харкова сталась пожежа, яка охопила два балкони

Також Знай.ua писав про те, що у Вишневому під Києвом маршрутка згоріла дотла.