Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

14 серпня у соцмережі з'явились фотографії, які фіксують стан відремонтованих доріг. Насторожує те, що дорога відремонтована, але, після розгулля містом негоди, вкрита суцільним шаром води. Автомобілі здіймають купу бризок, а пішоходам ніде пройти.

Обурення в автора Володимира Білоуса публікації викликало те, що на відновлених дорожних покриттях не передбачено банальне водовідведення. Воді просто нікуди діватись і вона всуціль вкриває дорогу.

Ось така, "оновлена" ділянка знаходиться на проспекті Чорновола, неподалік торгового центру "Форум". Вода абсолютно не стікає з дороги, стоки не передбачили за проектом оновлення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також раніше ми писали про те, що у Львові на проспекті Чорновола замостять кармани для громадського транспорту через мале їх використання.

Нагадаємо, що у львівському громадському транспорті встановлять системи підрахунку пасажирів

Як повідомляв портал Знай.ua, у п'ятницю, 19 липня, на вулицях Києва з'явилися масштабні затори, а також у столиці відбулося більше десятка аварій.

Також Знай.ua писав про те, що екс-директор Львівавтодору розповів, чому затримують впровадження електронних квитків