Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У місті Лева давно планують ввести електронний квиток для громадського транспорту. Аленебайдужі львів'яни стурбовані затримкою нововведення і висловлюють занепокоєння з цього приводу.

Так, на своїй сторінці у Фейсбук колишній директор "Львіватодору" Олег Береза написав, що затримка, певно, пов'язана із втратою інтересу банкірів ЄБРР до Львова через руйнування ділових зв'язків з ними чиновниками.

Олег Береза припустив, що місцеві чиновники внесли зміни у звіт консультанта для проведення сумнівної схеми впровадження.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також екс-директор написав: "Вся ця ганьба з публічними звинуваченнями партнерів негативно позначається на міжнародному діловому рейтингу нашого міста. Відкритість і прозорість, що робить неможливим корупційну складову а також ефективність роботи — це ті основні принципи, якими керуються міжнародні фінансові організації. Андрій Білий, запевняю Вас, банк — не та установа, яка може бути зацікавлена у затягуванні процесу."

Він також наголосив, що на всіх етапах проекту не має бути й натяку на "інтерес" до незаконної наживи.

Нагадаємо, що у Єгипті запрацював трамвай, який був зроблений на українському підприємстві

Як повідомляв портал Знай.ua, у листопаді 2018 у київському комунальному транспорті в тестовому режимі ввели е-квиток.

Також Знай.ua писав про те, що час розробити нові маршрути з Дніпра на Азовське море. Рух дорогою по запорізькій дамбі обмежено, через ремонтні роботи.