Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

ЛКП «Львівелектротранс» оголосило тендер на придбання автоматичної системи підрахунку пасажирів Intranso Smart Counter. Аукціон буде проведено 27 серпня.

Кошти на придбання даної системи виділяються із статутного капіталу комунального підприємства. Очікувана вартість - 1700000 грн.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обладнання здатне фіксувати кількість пасажирів у кожному тролейбусі і трамваї на кожних дверях при виході і вході. Також система фіксуватиме місце знаходження транспорту, і час, коли пасажир зайшов і вийшов з транспортного засобу. Інформація буде передаватися у режимі он-лайн на сервер. Частота оновлення інформації - не більше 2 хвилин.

Нова система буде функціонувати незалежно від будь-якого втручання з боку персоналу.

Також «Львівелектротранс» наголосив, що постачальник системи буде змушений навчити обслуговуванню працівників підприємства.

Нагадаємо, у Львові вирішили замостити кармани для громадського транспорту по проспекту Чорновола. Такий проект надали урбаністи площі Ринок.

Як повідомляв портал Знай.ua, “Укрзалізниця” знов опинилась в епіцентрі скандалу, пов’язаного із станом рухомого складу

Також Знай.ua писав, починаючи з 9 серпня з Харкова до Німеччини можна буде доїхати прямим автобусом