Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Чергова трагедія сталася на Львівщині. на пішоходному переході сталася аварія, внаслідок якої постраждала жінка. Інцедент трапився на Сихові у Львові.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, 9 серпня у Львові автомобіль "Фольксваген Пассат" збив жінку, що переходила дорогу. Випадок трапився близько 21:43 на вулиці Хуторівка 46.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жінку негайно госпіталізквали до лікарні, де вона і померла від численних травм. Загиблій було 43 роки.

Наразі водій автомобіля затриманий, правоохоронні органи встановлюють всі обставини трагічної дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, на дорозі Немирів-Гайсин біля с. Червоне, Вінниця, сталась ДТП приблизно в 21:30, субота, 10 серпня.

Також Знай.uа писав, що небайдужа мешканка Львова допомогла правоохоронним органам спіймати злочинця.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що 7 серпня на автодорозі “Львів-Пустомити-Меденичі” сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль збив пішохода, який переходив дорогу у недозволеному місці.