Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru)або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Страшний випадок стався на Львівщині. Самотню пенсіонерку перелякав напівоголений чоловік, що втік із місцевої лікарні.

Як вияснилося, хворий довгий час зловживав алкогольними напоями і на той час проходив реабілітацію у одній із місцевих лікарень.

Того вечора чоловік втік із медзакладу, і, перебуваючи в "білій гарячці", став грюкати в двері одинокої жінки та волати про допомогу. Старенька врешті відкрила іпобачила напівоголеного молодика, що розповідав, ніби за ним женуться "братки", щоб забрати його внутрішні органи. Він кинувся на кухню, де схопив два ножа і повернувся до вхідних дверей. Нажахана жінка негайно зателефонувала до Самбірського відділу поліції. Виклик зафіксовано о 22:00.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

На виклик негайно виїхали правоохоронці. На вмовляння викинути ножі чоловік не відреагував. Потім під дією "білої гарячки" на очах у свідків і поліції почав наносити собі ножові поранення в облать живота. Потім він накинувся на поліцейських. Один із правозахисників зробив спробу локалізувати нападника і отримав ножове поранення в область спини. Ніж пройшов у лчених міліметрах від легень.

Наразі правозахисник знаходиться у лікарні під наглядом медиків. "Самурай" також знаходиться на лікуванні, він в край важкому стані. Після лікування на 36-річного Романа чекає суд за двома статтями і покарання у вигляді 5-річного ув'язнення, якщо його визнають винним і здатним відповідати за свій злочин.

Нагадаємо, що 9 серпня, близько опівночі, на підлозі приватного будинку на вулиці Юності знайшли труп чоловіка

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", чергова сусідська сварка переросла у серйозні поранення на Львівщині.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на бульварі Перова чоловіка порізали ножем.