Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Чергова сусідська сварка переросла у серйозні поранення на Львівщині.

Як стало відомо, в Яворові Львівської області посварилися сусіди.

Конфлікт стався близько дев'яти годин вечора сьомого серпня. На вулиці Івана Хрестителя в Яворові розпочалася сварка між чоловіками, що проживають поруч один одного. В розпалі скандалу 44-річний сусід схопився за ніж і вдарив свого опонента. Юнакові 21 рік, його доправили до лікарні із проникаючим ножевим пораненням грудної клітини та різаними ранами плеча.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Чоловіка заарещтували. Як повідомили правоохоронні органи Львівської області, відкрито кримінальну справу за ст. 121 Кримінального Кодексу України.

За тяжкі тілесні ушкодження винуватцю загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення.

Нагадаємо, що у Києві на бульварі Перова чоловіка порізали ножем.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в одному зі спальних районів Києва знайшли тіло 52-річної жінки зі слідами насильницької смерті.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі стався грандіозний конфлікт між продавцем кавуном і перехожим, який закінчився різаниною.