Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

7 серпня на автодорозі “Львів-Пустомити-Меденичі” сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль збив пішохода, який переходив дорогу у недозволеному місці.

Прес-служба ДБР повідомляє, що наразі ведеться розслідування за фактом наїзду на людину. Винуватець ДТП - командир патрульної роти частини Національної гвардії.

Внаслідок отримання тяжких тілесних ушкоджень, потерпілого було госпіталізовано до найближчою районної лікарні, де він і помер.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відкрито провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, яке призвело до загибелі потерпілого.

Підозрюваному нацгвардійцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Нагадаємо, 7 серпня увечері на автодорозі Львів-Пустомити-Меденичі Пустомитівського району стався трагічний інцедент: під колесами загинув чоловік.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Одещині чоловік на мопеді збив 9-річну дитину і намагався втекти з місця аварії.

Також Знай.ua писав, що на одній з вулиць харківського району Олексіївка вчора у вантажівки на ходу відірвалось колесо