Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

7 серпня увечері на автодорозі Львів-Пустомити-Меденичі Пустомитівського району стався трагічний інцедент: під колесами загинув чоловік.

Як стало відомо, причиною загибелі став автомобіль "Рено Кенго". 26-річний водій збив 43-річного львів'янина. постраждалого було негайно госпіталізовано, але внаслідок тяжких травм, несумісних з життям, чоловік помер у лікарні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Всі деталі дорожньо-транспортної пригоди наразі з'ясовують правоохоронці.

Що може спричинити аварію на дорозі?

Багато залежить від самого водія. Різка манера їзди, гра в шашки на дорозі, підрізування, вискакування, прискорення при миготливому світлофорі – все це і багато іншого, провісники ДТП, часто зі смертельним результатом. Особливу увагу варто приділити манері водіння в дощову, туманну та сніжну погоду. У такі дні воно стає особливо небезпечним. Немає гарантії, що ви встигнете відреагувати вчасно і уникнете зіткнення. Часом навіть найдосвідченіші водії потрапляють у смертельні ДТП. Важливо, щоб самопочуття водія теж було хорошим, адже це теж може стати причиною ДТП.

Не можна сідати за кермо автомобіля у нетверезому стані. Також важливо, щоб перед поїздкою водій був бадьорим, адже коли людина втомлена або невиспана, її реакція притупляється і відреагувати в потрібний момент не виходить.

Пішоходів також далеко не завжди можна пропускати. Так, ви зобов’язані постаратися запобігти зіткненню в тому випадку, якщо він уже вискочив на дорогу. Але якщо він тільки-тільки збирається ступити на проїжджу частину, але застиг біля краю дороги в нерішучості, кращим виходом для водія буде зменшити швидкість, якщо темно – увімкнути дальнє світло і натиснути на клаксон – навіть якщо пішохода це не зупинить і він все одно вискочить на дорогу, ви хоча б привернете увагу інших до аварійної ситуації.

Але ні в якому разі не можна зупинятися і жестом запрошувати пішохода перебігати дорогу в недозволеному місці або на червоний сигнал світлофора. Адже той факт, що ви його бачите і зупинилися, зовсім не означає, що цю людину бачить водій з сусіднього ряду.

Нагадуємо, що адвокат потерпілих у резонансному ДТП на Сумській просить Президента втрутитись для запобігання корупції.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Запоріжжі п'яний копза кермом збив жінку, яка переходила дорогу у належному місці. Після аварії чоловік хотів втекти, звинувативши саму потерпілу.

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі сталося смертельна ДТП. Горе-водій забрав життя пішохода і зник з місця події.