На Львівщині 32-жінка стала жертвою небезпечної змії.

Про це повідомляє "Львівська хвиля".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повідомляється, що жертва в цей час збирала ягоди. За даними обласного департаменту з питань цивільного захисту, 32-річну потерпілу у стані середнього ступеня важкості доправили до Червоноградської міської лікарні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що Львівщині найпоширеніша отруйна змія – гадюка звичайна. Забарвлення її є надзвичайно мінливим – від світло-сірого до мідно-червоного та чорного з темним ромбічним малюнком на спині.

Нагадаємо, про під час збирання ягід, змія укусила 61-річного львів'янина за вказівний палець правої кисті. Як повідомила лікар-реаніматолог, рука повністю спухла та посиніла. Пацієнт у стані середньої важкості.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині 13-річну дівчинку укусила змія

Також портал "Знай.uа" писав, що на Львіщині знову стали відоми випадки атаки змій.