Під час збирання ягід, змія укусила 61-річного львів'янина за вказівний палець правої кисті. Як повідомила лікар-реаніматолог, рука повністю спухла та посиніла. Пацієнт у стані середньої важкості.

Також лікар повідомляє, що антидоти проти карпатських змій в Україні ще нема, а сироватки з Індії не допомагають. Тому лікарі не хочуть ризикувати життям людей.

Лікарі проводять такі дії: інфузійна терапія, пацієнту дають серцеві глікозиди, кортикостероїди, препарати, які розріджують кров - антикоагулянти, сечогінні препарати, гепатопротектори для печінки, знеболювальні, протизапальні.

Кожен на отруту реагує по-своєму тому й часу на реалібітацію кожному потрібно індивідуально.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині змія вкусила літню жінку та дитину. Зараз вони перебувають у реанімації, а за їхнє життя борються лікарі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", за перший місяць літа Азовське море встигло настільки прогрітися, що вода почала буквально кишіти медузами, причому розміри їх велетенські.

Також "Знай.ua" писав, що від укусу змії постраждав львів'янин.