Прес-служба Львівської облдержадміністрації розповіла, що на електронну пошту Національної поліції 30 липня в 16:14 надійшло анонімне повідомлення про масове "мінування" міста.

За словами невідомих зловмисників, заміновано було лікарні, дитсадки, пологові будинки, торгові центри, релігійні споруди та готелі у Львові.

Повідомлення зареєстрували, а фахівці провели належну перевірку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наразі ведеться належний моніторинг ситуації.

Як виявилось, маштабне замінування було фейковим. Наразі правоохоронні органи шукають адресанта погрози.

Що цікаво, "мінувальник" не висловив ніяких особистих побажань чи потреб. Якою була ціль зловмисника, поки що невідомо, але без роботи правоохоронні органи він не залишив.

Нагадаємо, що до харківських правоохоронців надійшло чергове повідомлення про замінування в місті.

Як повідомляв раніше Знай.uа, ЦВК замінували за мить до оголошення результатів, а Зеленський "відбив" у Порошенка дуже близьку людину

Також Знай.uа писав про те, що у вівторок, 23 липня, у Києві анонім повідомив у поліцію про мінування будівлі Центральної виборчої комісії.