На Львівщині знайшли черговий труп. Як стало відомо, жертвою виявився 51-річний чоловік, що проживав на третьому поверсі во вулиці Городоцькій, 215.

Родичі забили тревогу, коли протягом тривалого часу чоловік не виходив на з'язок. Виявивши занепокоєння, вони зателефонували на диспетчерський пункт Служби порятунку 101. Дзвінок надійшов у неділю, 28 липня, о 14:27 год.

Було повідомлено, що постраждалий довго не відповідав на дзвінки та не відчиняв двері.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У Головному управлінні ДСНС Львівщини повідомили, що за місцем виклику була направлена рятувальна бригада разом із правоохоронцями. Рятувальники прорізали двері квартири за допомогою бензоріза. У приміщенні поліція виявила труп.

Зараз обставини смерті та її причину з'ясовуються.

Не буде зайвим нагадати, що наразі небезпека підстерігає нас усюди, навіть у власному домі. Тому не слід відкривати двері незнайомим, відповідати на незрозумілі телефонні дзвінки. А також, про всяк випадок, радимо тримати запасні ключі у сусідів або родичів.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові правоохоронці затримали чоловіка з підозрою про вбивство.

Також портал "Знай.ua" інформував, що львів'янин убив свою тещу.

Нагадаємо, що у Львівській школі стався нещасний випадок з працівником.