Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 70-річний львів'янин під час раптового скандалу зі своєю 92-річною тещею, наніс їй чимало ударів у голову шматком гіпсоблоку. У наслідок цього, смерть спідкала жінку на місці пригоди.

Конфлікт відбувся в квартирі підозрюваного у Залізничному районі Львова. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області. Також вони зазначають: «За процесуального керівництва органів прокуратури області повідомлено про підозру 70-річному львів’янину у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)». Зараз чоловік знаходиться під вартою.

Нагадаємо, що на вулиці Чигиринській у Львові 63-річний львів’янин, який був за кермом автомобіля «Рено Кенго» прямісінько наїхав на пішохода.

Як повідомляв портал Знай.uа, у пожежі на секретної російському підводному човні загинули не всі. Зараз у госпіталі перебуває п'ятеро моряків.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що В Одесі, на Адміральському проспекті автомобіль BMW ледь не повторив "подвиг" відомої Зайцевої, яка влаштувала масштабне ДТП із загиблими в Харкові, - вилетів на тротуар і збив людину.