Людська жорстокість немає меж. У Львові правоохоронці затримали чоловіка з підозрою про вбивство. Підозрюваному 28 років.

Як повідомляють очевидці, вбивці відкрили двері сусіди по під'їзду і самі пустили смерть на поріг 51-річної жінки. З їх показань і знайшли молодика.

Тривогу забили родичі, коли жінка не вийшла на роботу. До неї додому навідалася свекруха і побачила страшну картину: мертва і втоплена у власній ванній невістка. У самій квартирі був розгардіяж, видимі сліди пограбування.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як втановили слідчі органи, чоловік виніс із дому жінки речі загальною вартстю 100 тисяч гривень. Сама ж жертва була спершу задушена, а потім ще й втоплена у ванній кімнаті.

Поліція затримала вбивцю, і тепер йому загрожує довічне ув'знення.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що на Львівщині трапилася моторошна трагедія. На території школи знайшли тіло невідомого чоловіка.

Також портал "Знай.ua" інформував, що на автовокзалі в Миколаєві в урні для сміття знайшли труп новонародженої дитини.

Нагадаємо, що банда невідомих людей прокралися в приватний будинок на Львівщині і пограбували його.