Прем'єр-міністр України отримав "привіт" від водіїв на львівських дорогах.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Невдоволення українських водіїв з приводу відсутності нормального дорожнього покриття на одній з міжміських трас вилилося в злісне послання, адресоване прем'єр-міністрові Володимиру Гройсману.

На сторінці ресурсу dtp.ua з'явилося фото геть розбитого ділянки дороги Львів-Калуш з численними глибокими ямами. Щоб достукатися до уряду автолюбителі обурені повісили на стовпі біля "дороги" оригінальний плакат.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні зводять першу бетонну дорогу. Будівництво триває на території Полтавщини вже кілька місяців. Сьогодні служба автомобільних доріг у Полтавській області опублікувала в мережі відеокадри цього будівництва з висоти пташиного польоту.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що вже з 1 червня в Україні вводяться сезонні обмеження на пересування великовантажного транспорту по більшості автомобільних доріг загального користування.

Також портал "Знай.ua" інформував, що дніпрян маринують у пекельних пробках. Багато жителів Дніпра не очікували потрапити в пробку і це застало їх буквально зненацька.