Поки вся Україна вітає з політичною перемогою партію Володимира Зеленського "Слуга народу", Львівщина йде за своїм лідером Святославом Вакарчуком та його партією "Голос".

Нарешті ЦВК обробила всі 100% протоколів з Львівської області. Офіційні результати говорять про беззаперечну перемогу партії лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука "Голос" – 23,09 % ( голосів).

Не відстає і всеукраїнський лідер - партія чинного президента Володимира Зеленського "Слуга народу" - 22,03 % ( голосів).

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

А от партія екс-президента Петра Порошенка "Європейська солідарність" помітно пасе задніх із результатом у 19,87 % ( голосів).

Як видно із підрахунку голосів, Україна обирає сильних молодих політиків із свіжими поглядами і далекими перспективами.

Партія Юлії Тимошенко ВО "Батьківщина" отримала 9,44 % львівських голосів.

П'яте місце зайняла ВО "Свобода" Олега Тягнибока. З таким результатом вона не потрапляє до парламенту, хоч на Львівщині набрала 5,46 % ( голосів).

"Радикальна партія Олега Ляшка" набрала 4,13 % ( голосів).

Партія Ігоря Смешка "Сила і честь" з результатом 3,31 % ( голосів).

Майже на одному щаблі стоять партія мера Львова Андрія Садового "Самопоміч", що у Львівській області отримала лише 2,84 % (28 946 голосів), та "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка - 2,67 % (27 189 голосів).

Партія прем’єр-міністра Володимира Гройсмана "Українська стратегія Гройсмана" має 2,60 % ( голосів).

Проросійська партія "Опозиційна платформа – за життя " - 1,71 % ( голосів).

Менше 1% набрали "Партія Рух нових сил Михайла Саакашвілі", "Партія Шарія", "Партія зелених України", "Опозиційний блок", партія "Патріот", "Аграрна партія України", партія "Сила людей", партія "Сила права", партія "Соціальна справедливість", партія "Незалежність", партія ВО "Факел".

Нагадаємо, що вибори пройшли доволі спокійно, проте все ж декілька дільниць запам'яталась скандалами.

Також портал Знай.uа писав, що партія "Європейська солідарність" посідає лише третє місце по підрахунку голосів.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині члени виборчих комісій підписали незаповнені бланки протоколів. За цими фактами відкриті кримінальні провадження.