На виборчих дільницях у Перемишлянському районі на Львівщині та у Шевченківському районі Львова члени виборчих комісій підписали незаповнені бланки протоколів. За цими фактами відкриті кримінальні провадження.

Про це повідомляє Львівський портал, який посилається на пресслужбу Відділу комунікації поліції Львівської області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що членам виборчих комісій загрожує кримінальна відповідальність за фактами надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікація виборчих документів, підсумків голосування або відомостей Державного реєстру виборців КК України.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Людям загрозує позбавлення волі на термін від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від двох до трьох років.

Також складено шість матеріалів про адміністративні правопорушення, передбачені ст.212-10 (порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітація в день проведення референдуму) КУпАП.

Нагадаємо, що вибори в Раду: зі списків достроково прибрали 136 кандидатів, що відбувається

Раніше портал "Знай.ua" писав, що парламентські вибори 2019: коли з'являться перші результати голосування

Також портал "Знай.ua" інформував, що дострокові парламентські вибори на межі зриву: зіпсовано всі бюлетені, подробиці