Стало відомо, якій партії на Львівщині найактивніше віддають свої голоси українці.

Про це свідчать дані, опубліковані на сайті ЦВК.

Найбільше голосів отримали громадяни за партії "Голос" та "Європейську солідарність", проте все ж спостерігається незначний відрив. Також люди активно віддали голоси за партію "Слуга народу".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Лідером серед мешканців Львівщини обрали партію "Голос" (23,98%), яку підтримали більше 110 тисяч виборців. Слідом із невеликим відривом йде "Європейська солідарність" (21,69%), за неї свої голоси віддали більше ста тисяч громадян.

Трійку партій-лідерів на Львівщині замикає "Слуга народу". За неї проголосували 20,25% або понад 93 тисячі жителів області.

Слідом за ними розмістилась партія "Батьківщина", результат якої суттєво відстає від вищезгаданих трьох партій. Вона поки що набрала 8,63% голосів (проголосували понад 39 тисяч людей).

Нагадаємо, по Україні ЦВК опрацювала вже понад 35% протоколів. У Верховну Раду наразі проходять п’ять партій, втім ще три виборюють право потрапити у новий парламент.

Нагадаємо, що вибори в Раду: зі списків достроково прибрали 136 кандидатів, що відбувається

Раніше портал "Знай.ua" писав, що парламентські вибори 2019: коли з'являться перші результати голосування

Також портал "Знай.ua" інформував, що дострокові парламентські вибори на межі зриву: зіпсовано всі бюлетені, подробиці