Парламентські вибори вже закінчились і дільниці давно закриті. Загалом вибори пройшли доволі спокійно, проте все ж декілька дільниць запам'яталась скандалами.

Про це у розмовній студії "Правди. Наживо" розповів координатор спостереження за виборами у Львівській області від громадянської мережі "Опора" Тарас Радь.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Там, де відрив був незначним, виникли протистояння і напружена ситуація між кандидатами-лідерами. І найбільш показовим таким є 119-й округ з центром у Бродах, де досі відбувається розгляд різноманітних скарг, які подали кандидати", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Втім, додав спостерігач, лише не цим округом не обійшлось.

Розгорілася перепалка і на 117-му, де нардепка Оксана Юринець намагалась оскаржити результати голосування.

"Команда Оксани Юринець подала позовну заяву до суду щодо порушення процедури окружної виборчої комісії і протоколу дільничної виборчої комісії, пов’язана вона з розпечатаним протоколом та наявністю печатки, що, згідно із законом, є забороненим", - пригадує Радь.

Нагадаємо, що в команду Зеленського затесався "слуга" іншого господаря: скандал із "перевертнем" Порошенка Радуцьким набирає обертів

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.