Львівська міська рада ухвалила рішення щодо надання житла. Під пільгові категорії попадатимуть сім'ї, які втратили годувальника або мають пораненого на війні, або йдеться про дитину-сироту, без батька і матері. Також мер міста Андрій Садовий зазначає, що міська рада контролюватиме забудовників, адже дуже часто учасників АТО просто використовують, а в результаті вони так і не отримують обіцяне житло.

Як відомо, що саме у Львові вперше збудували в престижному мікрорайоні багатоповерхівку для учасників АТО, де отримали житло 52 особи. Також 18 квартир отримали військові на вулиці Богдана Хмельницького. В окремих випадках житло купують на вторинному ринку.

Забезпечити всіх учасників російсько-української війни земельними ділянками важко. Станом на сьогодні таких більше 6 тис. осіб. Тому у разі соціальної підтримки воїнам виділяють по 100 тис. грн. Уже впродовж трьох років таку допомогу отримали 2404 особи. Така програма продовжиться до 2022 року.

Нагадаємо, що Павло Циганков, офіцера 3-го БТрО “Воля”, утратив сина. Два роки боролися після з раком головного мозку, Левчик помер у віці 6-и років.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", 14 липня о 8:00 годині ранку Жовківщина на колінах зустріла свого полеглого Героя Володимира Салітру, який 11 липня, близько 23:30 години, у районі населеного пункту Тарамчук, через ураження ворожим снайпером загинув в зоні АТО (ООС).

Також "Знай.ua" писав, львів'яни втратили ще одного бійця АТО.