Павло Циганков, офіцера 3-го БТрО “Воля”, утратив сина. Два роки боролися після з раком головного мозку, Левчик помер у віці 6-и років.

«Забрав Боженька мого хлопчика… Тепер, коли прийде мій час, буду помирати з радістю, що побачу свого синочка, здорового. Буде Левик мені знову розповідати свої історії і називати «Пашкою». Тільки не знаю, як мені жити далі без тебе… Всім, хто молився, хвилювався, знав і любив Левика, дякую! Люблю тебе, мій хлопчик, дуже боляче, дуже образливо. Прости мене, синочок, що не вберіг тебе», – на своїй сторінці у Facebook написав Павло Циганков.

Через хворобу хлопчик втратив зір та не міг ходити ніжками. Його відвезли на операцію до Італії. Згодом, з'явилася надія на одужування. Бать завжди був поряд із сином. Інфекції не давали Левчику вільно дихати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто також зазначити, що рік тому Павло залишився без дружини, вона померла від лейкемії.

«Інколи важко усвідомити, чому з такими позитивними людьми, як Павло, стається стільки горя. Він ж був добрим чоловіком, люблячим батьком, захисником України. У 2014 році, коли розпочалася війна на Сході, захищав наші кордони у Луганській області, – розповідає LMN знайома Циганкових Світлана. – У Левчика в 2017 році виявили пінеобластому. Це рідкісна пухлина, яка знаходиться у головному мозку. Лікарі казали, що з таким діагнозом довго не живуть. Але батьки хлопчика не втрачали надії. Хіміотерапії, возили до німецьких та італійських лікарів. Таня настільки зайнялася сином, що не помітила, як сама згасала. Торік їй діагностували рак крові. Час був упущений, через місяць її не стало. Тепер Левчик пішов на небеса до мами».

Нагадаємо, що від укусу змії постраждав львів'янин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", за перший місяць літа Азовське море встигло настільки прогрітися, що вода почала буквально кишіти медузами, причому розміри їх велетенські.

Також "Знай.ua" писав, для громадян, які хочуть усиновити дитину, введуть нові правила.