Учора, 14 липня, відійшов у вічність 46-річний боєць «Правого сектору» Андрій Федоришин (“Швед”).

Андрій родом зі Стрию, учасник Революції гідності та доброволець АТО з 2014 року. Як відомо, ще в 2016 році боєць, стрибаючи в окопи, сильно вдарився в коліно. Болі дали просебе знати аж за пів року, саме тоді Андрій звернувся до лікарні. Виявилося, що в коліні був гній. Андрія прооперували, але місяць тому в нього почалося загострення. Як стверджує мама, він уже три місяці не міг нічого їсти.

Як відомо, минулого року від розриву серця помер його побратим Тарас. Хлопці були дуже близькими. Саме після смерті Тараса Андрій занепав не лише духом. Та останнім часом сам говорив про смерть, просив, щоб гідно поховали, по-військовому.

Нагадаємо, що Павло Циганков, офіцера 3-го БТрО “Воля”, утратив сина. Два роки боролися після з раком головного мозку, Левчик помер у віці 6-и років.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", 14 липня о 8:00 годині ранку Жовківщина на колінах зустріла свого полеглого Героя Володимира Салітру, який 11 липня, близько 23:30 години, у районі населеного пункту Тарамчук, через ураження ворожим снайпером загинув в зоні АТО (ООС).

Також "Знай.ua" писав, сербський снайпер Деян Беріч, який вбивав на Донбасі українців, став "журналістом", акредитованим при МЗС Російської Федерації.