Як повідомляють у прес-службі військової прокуратури Львівської обласки, Галицький районний суд озвучив вирок у вигляді до 10-ти років позбавлення волі військовослужбовцю строкової служби. Причиною стало вбивство та крадіжки. Так само відомо, що його дружину засудили до 8 років лешения свободи, у зв'язку з крадіжками і викраденням автомобіля.

Ще в листопаді 2017 року чоловік без відома когось пішов з госпіталю, в розташування військової частини так і не повернувся. Під кінець грудня 2017 року їм був убитий житель Львівської області, у якого вони з дружиною вкрали всі гроші та автомобіль. Також супружиская пара проникли в будинок ще одного мешканця Львівщини, вкравши у нього сейф з коштовностями і значною сумою грошей.

Співробітники правоохоронних органів їх затримали.

Нагадаємо, що наречений на Львівщині загинув в ДТП, навіть не відчувши сімейного життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Михайлюк, лікар-хірург, якого підозрюють у смерті 12-річного Романа Кулака, повернувся до роботи.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що 43-річний водій автомобіля "Опель Омега" на автодорозі "Київ-Чоп" наїхав на велосипедиста, потерпілий помер на місці події.