Синоптики попередили про нові сюрпризи.

До Львову завітає хмарна погода. Синоптики передбачають, що хмари заполонять небо на увесь день. Вранішній дощ із грозою удень зміниться дрібним дощем, який повинен закінчитися до приходу вечора.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Температура повітря коливатиметься від +18 до +25. Найспекотніше буде в обід.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

2 липня відзначається день пам'яті мученика Зосими. У народі Зосима вважається заступником бджіл. З цього часу бджоли починають заносити мед, заливати соти.

Оскільки день присвячений цим працелюбним комахам, то й погоду наші пращури визначали по їх поведінці. Так ось: коли бджоли швидко летять до своїх вуликів, то скоро буде дощ; стають злішими, частіше жалять - перед засухою; сидять на стінках вулика - до сильної спеки.

Нагадаємо, що погода у Львові на 1 липня: спека вдарить по українцях з новою силою, запасайтеся водою

Раніше портал "Знай.ua" писав, що погода у Львові на 30 червня: стихія відсвяткує День молоді разом з українцями, вибирайтеся на природу

Також портал "Знай.ua" інформував, що погода у Львові на 29 червня: стихія вижене українців на шашлики