Синоптики розповіли, що вартує очікувати від погоди на 1 липня.

Метеорологи зазначають, що у Львові сьогодні очікується хороша, сонячна погода. Температура повітря вночі 15−17° тепла, вдень 31−33° вище нуля.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

1 липня вшановується пам'ять мучеників Леонтія, Іпатія і Федула. У давні часи 1 липня відзначався Ярилин день - день пекучого сонця. З цієї нагоди організовувались народні гуляння.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Наші пращури в цей день спостерігали за травою: якщо вранці вона суха - на ніч буде дощ. У цей час відцвітає малина, починають квітнути лілії.

Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 05:17, а захід можна побачити в 21:38.

Цікаво, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1994 році: тоді стовпчик термометра показав 36.1°. Найхолодніше було у 1971, тоді синоптики зафіксували 7.0°.

Нагадаємо, що у суботу в Україні погода буде ще холодніше, а також варто очікувати дощів у багатьох областях.Вночі особливо холодно, температура повітря знизиться до +6 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", кардинальних змін погоди в останній тиждень червня, а також в інші два місяці літа в Україні, очікувати не варто.

Також портал "Знай.ua" писав, що українцям не слід чекати кардинальної зміни погоди в останній тиждень червня.