Нічні хмари у Львові розсіялися, а вдень знову зберуться, щоб ввечері звільнити небо від своєї присутності вже остаточно. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у неділю 30 червня вологість повітря у Львові становитиме від 42 до 91 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 19 до 28 градусів тепла.


Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 05:17, а захід можна побачити в 21:38.

Цікаво, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1994 році: тоді стовпчик термометра показав 36.1°. Найхолодніше було у 1971, тоді синоптики зафіксували 7.0°.

30 червня вшановується пам'ять священномучеників Мануїла і Ісмаїла. Наші пращури у цей день прислуховувались до дерев: якщо сосна дзвенить, а дуб — стогне, значить бурі не обминути.

Нагадаємо, що у суботу в Україні погода буде ще холодніше, а також варто очікувати дощів у багатьох областях.Вночі особливо холодно, температура повітря знизиться до +6 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", кардинальних змін погоди в останній тиждень червня, а також в інші два місяці літа в Україні, очікувати не варто.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українцям не слід чекати кардинальної зміни погоди в останній тиждень червня.