29 червня, у Львові, весь день буде хмарна погода.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей день синоптики опадів не прогнозують.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Народний прогноз погоди: 29 червня відзначається день пам'яті святителя Тихона Амафунтського. У народі говорили: "На Тихона сонце йде тихіше". Це вважається найтихіший день у році. З Тихона закінчується молоде літо, настає зріле.

У цей день влаштовували бенкет для трудівників, які унавоживали поля. Ці люди були дуже потрібні, тому що: "Де зайва гною колижка, там зайва хліба коврижка". Наші пращури помітили, що якщо бджоли вранці граються, значить буде ясний день, а якщо товчуться, то до негоди.

Нагадаємо, що кардинальних змін погоди в останній тиждень червня, а також в інші два місяці літа в Україні, очікувати не варто. При цьому прохолодніше буде в західних регіонах країни. Там очікується від 25 до 28 градусів з позначкою плюс. Спеку слід очікувати весь липень і частина серпня.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Запорізькій області сталася небувала аномалія, серед літа випав сніг. Цю аномалію зняли на відео у понеділок, 24 червня в Якимівці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у суботу, 29 червня в Україні очікується не така спекотна погода, як було раніше.