У Львові патрульні затримали іноземця-ексгібіціоніста.

Про це повідомляє "Гал-інфо".

Відомо, що поліція з 2 батальйону отримали повідомлення, що на площі Ринок знаходиться іноземець в стані алкогольного сп'яніння і зухвало порушує громадський порядок.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Патрульні зв'язалися зі співробітниками центру безпеки міста, які виявили зазначеного чоловіка на камерах спостереження. Інспектори знайшли його на площі Кафедральній. Дані чоловіки встановили, ним виявився 30-річний громадянин Німеччини.

Слідчим передали запис з камери відеоспостереження, на якому чітко видно, що даний чоловік, у присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани і неодноразово оголював статеві органи.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що на Львівщині машина з підлітками вилетіла на зустрічку: є жертви, подробиці моторошної ДТП

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Золочівщині сталася жахлива ДТП, зіткнулися два автомобілі. Є жертви.

Також портал "Знай.uа" писав, що у четвер, 20 червня, навпроти заправки WOG на Набережної Заводської у Дніпропетровську зіткнулися Suzuki і Opel.