На Львівщині сталось ще одне масове отруєння. Відомо, що люди потрапили у лікарню через харчування в одному із місцевих ресторанів.

Про це повідомляє Depo.ua.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Всі відвідувачі харчувались у ресторані "Озон". Кількість госпіталізованих на разі становить 17 людей. Такоє серед постраждалих є і чотири дитини.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Повідомляється, що проводиться комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів.

Також учора, 16 червня, за допомогою у медичні заклади Львова звернулись ще дев'ять осіб. Станом на 07:00 год. 17 червня в стаціонарі перебувають загалом 14 людей, серед яких і дитина. Стан потерпілих середньої важкості.

Нагадаємо, що у Львові під час святкування весілля у закладі "Червона рута" отруїлися більше 50 осіб. На данний момент відомо, що заклад закрили. Також цікавим фактом виявилось те, що фахівці встановили, що заклад не було зареєстровано. Він працював самовільно.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що львів'яни масово труяться у ресторанах: топ закладів, де краще забути про їжу

Також портал "Знай.ua" інформував, що жителів Дніпропетровщини напихають небезпечним продуктом: може вбити