Нещодавно в одному з львівських ресторанів відбулося масове отруєння людей. Виявилося, що лікарі вже не вперше стають свідками такої ситуації.

Про це повідомляє 032.ua.

Ось вам список місць у Львові та поблизу міста, де відбувалися схожі випадки.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Червона Рута

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після святкування весілля в "Червоній Руті" отруїлося 44 людини, у тому числі молодята і 5 дітей. Зараз на лікуванні перебуває 39 гостей свята, а всього на весіллі було близько 100 осіб. Всі пацієнти скаржилися на високу температуру, діарею і блювоту.

Отаман

В липні 2018 року 7 осіб госпіталізували у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з діагнозом "харчове токсикоз-інфекція" і "гострим кишкова інфекція". Всі потерпілі два дні перед лікарнею відпочивали в ресторані "Отаман", що неподалік від Львова.

New York Street Pizza

4 лютого 2018 року троє дорослих і двоє дітей поласувала піцу з салямі та твердим сиром у сихівській піцерії, а вже на наступний день відвідувачі "New York Street Pizza" відчули перші симптоми отруєння. Вранці 6 лютого п'ять людей госпіталізували з діагнозом "гострий кишкова інфекція".

Театр пива "Правда"

В травні 2015 року в популярній львівській "Правді" відвідувачі масово отруїлися курячими крильцями. Тоді до Львівської обласної інфекційної лікарні було госпіталізовано 55 осіб серед них 4 неповнолітніх дітей. У 8 - ми чоловік встановили лабораторно підтверджений діагноз – сальмонельоз.

Нагадаємо, що масове отруєння на весіллі у Львові: кількість постраждалих постійно зростає, медики збилися з ніг

Раніше портал "Знай.іа" писав, що жителів Дніпропетровщини напихають небезпечним продуктом: може вбити

Також портал "Знай.іа" повідомив, що удар, звідки не чекали: українські воїни масово заполонили лікарню, симптоми лякають