У Львові під час святкування весілля у закладі "Червона рута" отруїлися більше 50 осіб. На данний момент відомо, що заклад закрили.

Про це повідомляє gazeta.ua.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вчора станом на 21.00 вже почали надходити люди, які були не на весіллі, а на банкетах на наступний день. На сьогодні ми маємо 55 осіб постраждалих, з них 6 дітей. В інфекційній лікарні на лікуванні перебуває 46 осіб, з них 5 дітей", - розповіла головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Зоряна Стоцько, повідомляє львівська міськрада.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також цікавим фактом виявилось те, що фахівці встановили, що заклад не було зареєстровано. Він працював самовільно.

"У закладі допущені дуже серйозні порушення - дозволено привести певні страви організаторами весілля, які теж могли спричинити отруєння. Але і в самому закладі були надзвичайно великі порушення санітарного законодавства. У харчоблоці стелі, підлоги - усі уражені грибком", - зазначила Стоцько.

На святкуванні весілля перебувало близько 100 осіб. Зранку 10 червня по медичну допомогу звернулися 20 осіб, із них одна дитина, 2009 року народження. Госпіталізували 18 осіб, у тому числі дитину. Стан пацієнтів середньої тяжкості. Їм надають комплекс лікувально-діагностичних заходів.

Нагадаємо, що у Львові горе-батьки приготували дітям смертельний обід: необрежність коштувала занадто дорого

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Грали на підвіконні 5 поверху": у Львові горе-мати покинула дітей напризволяще

Також портал "Знай.ua" інформував, що НП у Львові: проїзд в маршрутці закінчився травмами для пенсіонерки