З 26 по 30 червня у Львові буде підрахунок вуличних котів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що підрахунок буде проводитися за унікальним алгоритмом, який розробили у співпраці з опікунами котів, на базі міжнародної платформи Animal-ID.info.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Партнером проекту виступив глобальний фонд Four Paws Ukraine.

Також варто відзначити, що найбільший китайський пошуковик розробив мобільний притулок для кішок, який працює на базі штучного інтелекту.

Як тільки кішка заходить в приміщення, двері автоматично закриваються, запобігаючи проникненню в нього бездомних собак, навіть якщо ті розміром з кішку.

Нагадаємо, що у Шотландії небайдужі вирішили допомогти собакам з темним забарвленням в пошуку будинку, зв'язавши їм кольорові светри. Фото тварин в яскравих жакетах привертає набагато більше уваги потенційного господаря, навіть незважаючи на забарвлення шерсті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", незвичайний притулок під назвою "Котячий будинок" (Fur Seasons) розташований на Гавайському курорті. Відвідувачі не тільки можуть пограти з місцевими пухнастими улюбленцями, але і "усиновити" будь-якого вподобаного кота або кішку.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Великобританії планують заборонити продаж кошенят і цуценят у зоомагазинах віком до 6 місяців.