Львівські патрульні забрали дитину від батька-дебошира.

Як інформує прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про ситуацію стало відомо, коли небайдужий сусід викликав патрульних на вулицю Ніжинську де в багатоповерхівці відбувалася гучна сварка близько 22 години.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зі слів заявника, в квартирі чути як перекидаються меблі, а також лунають крики і присутня дитина.

Двері, екіпажу 2 батальйону, відчинив невідомий з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Він пустив в квартиру поліцейських. В оселі був безлад, речі розкидані, зі стін відбита штукатурка, яка валялася на підлозі.

Поліцейські під час побачили присутні озеаки дитини. Виявилось, що в сусідній кімнаті переховувався переляканий 11-річний хлопчик. Дитина п=зізналась, що батько кидав в нього різними речима, бив та ображав нецензурними словами.

Повідомляється, що 39-річний чоловік поводився агресивно, погрожував фізичною розправою і наніс удар в обличчя капітану поліції. Його швидко затримали і одягнули кайданки. Під час утримання чоловіка він махаючи ногами завдав ще один удар поліцейському. На підмогу приїхав екіпаж поліції охорони, який забрав дебошира у Личаківський відділ поліції.

Нагадаємо, що у Львові "неповнолітній" підстрелив сам себе: копи вивели на чисту воду

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Львів сколихнула жахлива знахідка: пенсіонерка "поховала" себе у власній квартирі

Також портал "Знай.ua" інформував, що львів'яни засмагають "на кладовищі": українців шокували подробицями