Львів'янин звернувся в дитячу лікарню з пораненим передпліччям. Виявилось, що насправді він повнолітній і вже мав проблеми з законом.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що 12 червня, до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що близько 13.00 у дитячу лікарню звернувся 17-річний львів'янин із пораненням лівого передпліччя, яке, за його словами, він отримав під час прогулянки в одному з парків Львова.

Правоохоронці, які негайно прибули на місце події, встановили, що насправді потерпілому 20 років і він вже мав проблеми із законом. Також оперативники з'ясували, що тілесні ушкодження він заподіяв собі сам через необережне поводження зі зброєю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Історію про своє неповноліття він вигадав для того, аби якнайшвидше отримати медичну допомогу. Наразі вирішується питання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, що у Львові горе-мати хотіла продати доньку у сексуальне рабство: дикі подробиці

Раніше портал "Знай.ua" писав, що моторошна ДТП на Львівщині: легковик з вантажівкою злилися у смертельному "поцілунку"

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Львівщині загинула дитина: озеро стало могилою, моторошні подробиці