У Львові через аварію постраждала пенсіонерка.

Про це повідомляє департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

У понеділок, 10 червня, близько 11:20 по вулиці Липинського, 31-річний чоловік керуючи автомобілем "ВАЗ" створив аварійну ситуацію для маршрутного автобуса №53.

Під час екстреного гальмування в салоні автобуса травмувалася 62-річна мешканка с. Старий Ярычев Кам'янка-Бузького району. Жінку з діагнозом: "перелом шийки стегна" госпіталізували до Міської ТП №2.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зараз усі обставини події встановлюються.

Нагадаємо, що опинилася не в той час і не в тому місці: у Львові на дівчину обвалився шматок будинку, деталі

Раніше портал "Знай.uа" писав, що в Львові у таксиста стався напад епілепсії: деталі. В ніч проти 9 червня у Львові у таксиста стався напад епілепсії. Цей інцидент стався біля торгового центру Victoria Gardens.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що кривава сутичка у Львові: імпульсивний пішохід ледь не відправив водія на той світ.