У Львові двоє малолітніх дітей гралися на підвіконні 5 поверху поки їхня мати спала.

Про це повідомляє інформаційний портал "Про Захід".

У Стрийський відділ поліції місцеві жителі повідомили, що в одній з квартир багатоповерхівки двоє малолітніх дітей перебувають без нагляду. При цьому вони граються на небезпечній для їхнього життя висоті.


На місце події приїхала поліція. На п'ятому поверсі будинку, правоохоронці побачили дитину, яка стояла на стільчику на підвіконні і будь-якої миті могла впасти донизу. На щастя трагедії вдалося уникнути.

Матір дітей - 30-річна жителька Самбірського району, у стані алкогольного сп'яніння спала, а її дворічна донька зі старшою сестричкою залишились без нагляду.

Зараз дітей передали під нагляд родичам.

Нагадаємо, що у Львові затримали крадія, який обікрав храм УПЦ в селі Княгинінок Волинської єпархії. Співробітники Луцького районного відділення поліції встановили, що обікрав храм 33-річний житель Кропивницького.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві співробітники поліції затримали крадія, який спробував вкрасти велосипед.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у селі Холодна Балка рецидивісти розбили скло авто і викрали жіночу сумку з документами і 5 тис гривень.