Ввечері, 5 червня, у центрі Львова на 16-річну дівчину обвалився фрагмент фасаду будинку.

Про це повідомляє департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

Відомо, що близько 19:28 години, у Львові на вул. Федорова, 1, внаслідок падіння фрагменту фасаду будинку було травмовано 16-річну місцеву мешканку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Постраждалій встановили "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана чола" та її відвезли у ЛШМД.

Наразі відомо, що обставини події встановлюються.

Нагадаємо, що у Львові 19-річну дівчину терміново доставили до лікарні зі струсом мозку після того, як на неї впав великий шматок фасаду з одного з будинків у центрі міста. НП сталася 27 травня за адресою вул. Міцкевича, 6/7 близько 13:00.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Москви на чоловіка з даху впав лід. Потерпілого госпіталізували в НДІ ім. Скліфосовського з черепно-мозковою травмою, де його прооперували. Мешканець російського міста Брянськ Роман Бєляков помер вранці в п'ятницю, 18 січня.

Також портал "Знай.uа" писав, що в італійському місті Вогера українка померла у віці 12 років. Вона випала з балкону другого поверху. Місцева поліція з'ясувала, що дівчинка була вдома сама. Швидка і поліція були викликані відразу ж.