У Львові у таксиста стався напад епілепсії.


Про це повідомила Kateryna Rozhanska на сторінці ГО «Варта-1».

В ніч проти 9 червня у Львові у таксиста стався напад епілепсії. Цей інцидент стався біля торгового центру Victoria Gardens.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Наголошується, телефон водія був заблокований, так що зв'язатися з родичами очевидці події не змогли. Kateryna Rozhanska попросила всіх, хто дізнається машину таксиста повідомити рідним про подію.

На місце події таксисту викликали швидку допомогу.

Нагадаємо, молодого охоронця Кремля виявили в несподіваному місці.

Як повідомляв Знай.uа, , в Польщі таксист на повній швидкості протаранив українця.Суд Вроцлава взяв під варту на 3 місяці водія таксі, який 27 квітня наїхав на українського велосипедиста.Судді погодилися з доводами прокурора та винесли ордер на арешт 37-річного таксиста терміном на 3 місяці.

Також Знай.uа, писав, спали на холодній підлозі і жменями ковтали таблетки: реабілітаційний центр перетворився в катівню.